E R M I S A W A R D S
ΝΕΑ

Young Creatives Competitions

ΝΕΑ   09/09/2021


Με αφορμή τη μη διεξαγωγή, για το 2021, των Young Lions Competitions Greece, τα Ermis Awards θα δώσουν την ευκαιρία στους νέους επαγγελματίες της Διαφήμισης να δείξουν το ταλέντο και την αξία τους, μέσα από το διαγωνισμό Ermis Young Creatives
 
Ο διαγωνισμός Υοung Creatives θα έχει 3 κατηγορίες (Print, Digital & Film)  και οι συμμετέχοντες θα κληθούν να δημιουργήσουν, μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα (24 ώρες για τις κατηγορίες Print, Digital & 48 ώρες για την κατηγορία Film), μια διαφήμιση κοινωνικού περιεχομένου για έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες (με δύο μέλη), ενώ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μέχρι 30 ετών.   

Οι ομάδες που θέλουν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να δηλώσουν, μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.00, τα στοιχεία τους και την κατηγορία που επιθυμούν να διαγωνιστούν ενώ το brief θα δοθεί στις 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 μέσω zoom.  

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής θα είναι ο Μάρκος Άρης, Co-Founder / Strategic Planning Director στη 4 Wise Monkeys και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ermis Awards.
   
Δείτε τους όρους συμμετοχής, τον κανονισμό και κατεβάστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ.

BACK TO LIST

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ