E R M I S A W A R D S
ΝΕΑ

Δύο νέες ενότητες στα Ermis Awards

ΝΕΑ   02/10/2019

Με δύο νέες ενότητες ξεκινάει η υποβολή συμμετοχών για τα Ermis Awards, η οποία και θα ολοκληρωθεί στις 6 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα: 

Campaigns of the Year 
Η ενότητα που θα αντικαταστήσει το Integrated Campaign με στόχο να αναδείξει τις πιο ολοκληρωμένες καμπάνιες της χρονιάς. Η νέα ενότητα έχει 4 κατηγορίες (Διαρκή Αγαθά, Αναλώσιμα Αγαθά, Λιανεμπόριο & Υπηρεσίες) και κάθε μια θα δίνει ένα βραβείο.

Craft
Με στόχο την ανάδειξη του ταλέντου και της δεξιότητας που απαιτείται για την άρτια υλοποίηση μιας δημιουργικής ιδέας, δημιουργήθηκε η ενότητα Craft. H ενότητα θα έχει δύο βασικές κατηγορίες, Digital Craft και Print & Outdoor Craft. Στο Digital Craft, ανάλογα την κατηγορία, θα αναδεικνύονται έργα για την τεχνολογική καινοτομία, την τεχνική υπεροχή στην υλοποίηση, αλλά και τη συνολική εμπειρία χρήσης (UX). Στο Print & Outdoor Craft, στις αντίστοιχες ομάδες, θα αναδεικνύονται δεξιότητες όπως, Copywriting, Art Direction, Illustration & Photography.           

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στους επιμέρους κανονισμούς των ενοτήτων.

BACK TO LIST

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ