E R M I S A W A R D S
ΝΕΑ

Παράταση για την υποβολή των υποστηρικτικών υλικών

ΝΕΑ   17/12/2018

Για τη διευκόλυνση των εταιριών που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, θα δοθεί επιπλέον περιθώριο, αποκλειστικά και μόνο για το υποστηρικτικό υλικό των έργων, μέχρι και την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019.

Πιο συγκεκριμένα:
- Οι εταιρίες θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει όλες τις συμμετοχές τους μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου 2018, συμπληρώνοντας τα βασικά στοιχεία που υπάρχουν στο site (τίτλος έργου, στοιχεία εταιρίας και πελάτη, συντελεστές κλπ).
- Μόνο το αντίστοιχο υποστηρικτικό υλικό (εκθέσεις, video, case studies κλπ) όσων έργων έχουν υποβληθεί ήδη, θα μπορεί να σταλεί σε σκληρό δίσκο στην ΕΔΕΕ, μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Από την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου δεν θα υπάρχει δυνατότητα υποβολής νέων συμμετοχών ή επεξεργασίας όσων έχουν υποβληθεί. Δεν γίνεται, επίσης, δεκτή διαγραφή έργων που έχουν οριστικοποιηθεί, για οποιοδήποτε λόγο, ακόμη και αν δεν καταλήξει να υποβληθεί υποστηρικτικό υλικό στο χρόνο της παράτασης (μέχρι 10 Ιανουαρίου).

Σημαντική Σημείωση:
• Η έννοια της παράτασης είναι να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για την ολοκλήρωση σύνθετου υποστηρικτικού υλικού. Για κατηγορίες που δεν έχουν τέτοιες απαιτήσεις (π.χ. καταχωρίσεις, TVCs κ.ά.) παρακαλούμε να μη γίνει χρήση της παράτασης.

BACK TO LIST

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ