E R M I S A W A R D S
ΝΕΑ

Ο Λάζαρος Ευμορφίας Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ermis Awards

ΝΕΑ   07/11/2018

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ermis Awards 2018, θα είναι ο Λάζαρος ΕυμορφίαςExecutive Creative Officer της J. Walter Thompson Athens. 

Με αφορμή το ρόλο του στα Ermis Awards , ο Λάζαρος Ευμορφίας δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη η τιμή για μένα και την JWT Athens και ευχαριστώ θερμά την ΕΔΕΕ. Επίσης είναι ιδιαίτερη η χαρά, καθώς φέτος εισάγονται καινοτόμες ιδέες ως προς την διαδικασία της κρίσης των έργων που στόχο έχουν - μέσα από την διευρυμένη εκπροσώπηση και αξιοποίηση  των ανθρώπων του κλάδου-, τον πλουραλισμό και την ακόμα μεγαλύτερη αντικειμενικότητα της ψηφοφορίας. Πέρα από αυτό, η «Ιδέα»  θα έχει την πρωταρχική και βαρύνουσα σημασία ανάμεσα στους παράγοντες αξιολόγησης της δημιουργικότητας των έργων.»

Ποιος είναι ο Λάζαρος Ευμορφίας.
Ο Λάζαρος Ευμορφίας έχει πτυχίο Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι Εxecutive Creative Officer στην JWT Athens, στην οποία εργάζεται εδώ και 15 χρόνια.  Υπηρετεί τη διαφήμιση από το 1995 έχοντας εργαστεί σε  ADEL/SAATCHI & SAATCHI, DDB, MCCANN ERICKSON.

Έχει διακριθεί με 2 χρυσά EPICA AWARDS, βραβεία στο New York Festivals και πλήθος βραβείων στα Ermis Awards και τα Effies  ενώ έχει διακριθεί με το Ermis Βραβείο Κοινού για την καλύτερη διαφήμιση της 25ετίας, το οποίο θεωρεί ως το πιο σημαντικό της καριέρας του. Eίναι 47 ετών, μπαμπάς και πίνει ακόμα μόνο φραπέ. 

Δείτε τα υπόλοιπα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής


 

BACK TO LIST

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ