E R M I S A W A R D S
Κατερίνα Παπαδημητρίου

Κατερίνα Παπαδημητρίου


Η Κατερίνα Παπαδημητρίου διαθέτει 17 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στην Ελλάδα, με εξειδίκευση στο Brand PR. 

Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία το 2006 από το χώρο της διαφήμισης και το 2012 μεταπήδησε στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων με την ένταξή της στο δυναμικό της CIVITAS Ketchum ως Account Director. 
Το 2016 μετακινήθηκε στην Touchpoint Strategies ως Group Account Director και 4 χρόνια αργότερα ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση της εταιρίας συμβάλλοντας στη σταθερή πορεία ανάπτυξής της. Έχει στο ιστορικό της μια σειρά επιτυχημένων καμπανιών επικοινωνίας και διακρίσεων για ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο πελατών από διαφορετικούς κλάδους - μεταξύ άλλων FMCG, Λιανεμπόριο, Τηλεπικοινωνίες και Τεχνολογία. 

Από το 2021 είναι Head of Brand PR στην Ogilvy, όπου παραμένει μέχρι σήμερα ως σύμβουλος μια διευρυμένης ομάδας πελατών και επικεφαλής μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης ομάδας ανθρώπων. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ