E R M I S A W A R D S
Δήμητρα Κακουλίδη

Δήμητρα Κακουλίδη


Η Δήμητρα Κακουλίδη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Μεγάλωσε στην Κυψέλη, όπου έτρωγε κάθε μέρα παγωτό μηχανής από ένα παγωτατζίδικο στη Φωκίωνος Νέγρη. Μετακόμισε αργότερα στην Πεντέλη που δεν είχε παγωγό μηχανής πουθενά, ευτυχώς. Έκτοτε κάνει πάντα δίαιτα.

Ήθελε να γίνει γιατρός, αλλά μετάνιωσε στη Γ' Λυκείου και τελικά δεν πήγε στη Β' Δέσμη για να περάσει στην Ιατρική. Πήγε στη Δ' Δέσμη & πέρασε Τμήμα Επικοινωνίας & ΜΜΕ του Παντείου, το οποίο τελείωσε ακριβώς στα 4 χρόνια παρόλο που πέρασε το τρίτο έτος στο Leicester, στο Media & Communication Department μέσω του προγράμματος Erasmus και όταν γύρισε της είχαν αναγνωρίσει μόνο 1 μάθημα, οπότε έπρεπε τον Σεπτέμβριο να δώσει τα υπόλοιπα 19 του έτους. Στο Leicester έτρωγε Whooper απ' το Burger King και αυτό συνέβη το 1996 και το 1997 που υπήρχαν οι τρελές αγελάδες και η νόσος τους. Έκτοτε δεν την αφήνουν να δώσει αίμα.

Το 1998 ξεκίνησε να δουλεύει στο Marketing της Hasbro. Το 2001 μετακινήθηκε στην UpSet! και από το 2012 είναι Business Unit Director στη Soho Square. Στο μεταξύ, παντρεύτηκε τον Παναγιώτη (που τον είχε γνωρίσει στη Hasbro) και κάνανε μαζί ένα μεταπτυχιακό στο Henley Business School και 2 παιδιά, τον Αγγελή & τον Αλέκο. Έκτοτε τα κοροϊδεύει στα social media.

 Τα βράδια και τα σαββατοκύριακα ασχολείται μαζί με τους φίλους της Νίκο και Πόπη με τη WooCaps, μια cause-related εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2020, παράγει & πουλάει φανταστικά χειρουργικά σκουφάκια σε γιατρούς σε όλο τον κόσμο και με τα έσοδα παράγει & δωρίζει μικρά σκουφάκια σε παιδιά που χάνουν τα μαλλιά τους κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας. Έκτοτε σταμάτησε να διαβάζει μόνη της βιβλία ιατρικής, καθότι επιτέλους βρήκε κάτι έστω και περιφερειακά ιατρικό να ασχολείται.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ