E R M I S A W A R D S
ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ


Στις 13 και 14 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκε το φεστιβάλ Ermis Awards 2016

Τα Ermis Awards, ο μοναδικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα,  που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε στις 13 και 14 Μαρτίου 2017 στο "ΘΕΑΤΡΟΝ" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

Σε μια εντυπωσιακή τελετή και σε κλίμα γιορτής, η Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ) βράβευσε τις καλύτερες ιδέες της χρονιάς που πέρασε. Σε μια κατάμεστη αίθουσα με εκπροσώπους από όλο το χώρο της επικοινωνίας και με πολλές καινοτομίες, η φετινή διοργάνωση που είχε τη μορφή διήμερου φεστιβάλ, ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία. Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ermis Awards 2016, Κωνσταντίνος Θεοτοκάς, στο χαιρετισμό του, είπε: «Η φετινή διοργάνωση, αλλά και το νέο ρεκόρ συμμετοχής, είναι το αποτέλεσμα συντονισμένης προσπάθειας και συνεισφοράς και ανήκει σε όλους μας. Στα μέλη των κριτικών επιτροπών που, μέσα από εκατοντάδες έργα, επέλεξαν εκείνα που ξεχώρισαν στο shortlist και που βραβεύτηκαν, στους χορηγούς που στήριξαν και στηρίζουν έμπρακτα τον θεσμό και στους ανθρώπους της ΕΔΕΕ που υλοποιούν το όραμα των Ermis Awards. Πάνω από όλα όμως, τα φετινά Ermis Awards ανήκουν στους ανθρώπους. Σε όλους όσους εμπνέονται, κοπιάζουν και δημιουργούν καθημερινά – και που κατέθεσαν τη δουλειά τους δίνοντας ένα ηχηρό παρόν. Αποδείξαμε και πάλι ότι η δημιουργικότητα δεν έχει όρια και επιβεβαιώσαμε ότι η ιστορία γράφεται από τους τολμηρούς.»

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ