E R M I S A W A R D S
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


Τα Ermis Awards θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024, στο Ωδείο Αθηνών. Τα βραβεία θα δοθούν σε δύο διαδοχικές τελετές απονομής και στο τέλος της κάθε μιας θα ακολουθήσει Cocktail Party, στο foyer των Τεχνών.

Εισιτήρια 

Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων της αίθουσας (600 θέσεις), η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει σε δύο φάσεις, μέσω της πλατφόρμας Eventora. 

Α΄ Φάση
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν στην αγορά των εισιτηρίων τους, με όριο για την κάθε απονομή, τα 20 εισιτήρια ανά εταιρία. Η φάση θα ολοκληρωθεί στις 25 Ιανουαρίου

Β΄ Φάση
Όσοι επιθυμούν περισσότερα από 20 εισιτήρια ανά απονομή, έχουν τη δυνατότητα, - αφού αγοράσουν τα πρώτα 20 εισιτήρια – να δηλώσουν τον αριθμό των επιπλέον εισιτηρίων ανά πάσα στιγμή, στην πλατφόρμα Eventora. 

Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης, θα διατεθούν όλες οι θέσεις που δεν έχουν πουληθεί, ακολουθώντας α) αυστηρή σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία αποστολής της επιπλέον κράτησης και β) μια ισορροπημένη κατανομή ανάμεσα στις εταιρίες που έχουν ζητήσει θέσεις, ώστε να ικανοποιηθούν, κατά το δυνατόν, περισσότερα αιτήματα. 

Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ