E R M I S A W A R D S
Τέτη Κανελλοπούλου

Τέτη Κανελλοπούλου


Διαθέτει 24 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της επικοινωνίας και των εταιρικών υποθέσεων στην Ελλάδα.

Από τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου της V+O Greece, είναι επικεφαλής μίας ομάδας πλέον των 130 ανθρώπων, έχοντας στην ευθύνη της τη λειτουργία και ανάπτυξη του Ομίλου στην Ελλάδα, καθώς και των θυγατρικών εταιριών Unlimited Creativity, Curious Ahead και MINDHAUS Tourism Strategy.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας έχει υπάρξει σύμβουλος στρατηγικής ηγετικών πολυεθνικών και ελληνικών εταιρειών και οργανισμών, σε όλο το εύρος των κλάδων της οικονομίας, με έμφαση σε θέματα εταιρικών μετασχηματισμών/ repositioning, sustainability & ESG προγραμμάτων, stakeholders' relations, χρηματοοικονομικής επικοινωνίας, crisis & issues management.

Ως ένας από τους κεντρικούς drivers των εταιρικών αξιών της V+O, είναι υπέρμαχος του collective intelligence ως βασική αρχή για την ανάπτυξη και αφιερώνει σημαντικό χρόνο στην εξέλιξη, καθοδήγηση και ενδυνάμωση των στελεχών της εταιρείας, υποστηρίζοντας θερμά το πλαίσιο του Diversity & Inclusion στον επιχειρηματικό τομέα.

Έχει σταθερή συμμετοχή στις κριτικές επιτροπές των Ermis Awards και σε λοιπούς θεσμούς βράβευσης.
 

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ