E R M I S A W A R D S
Σοφοκλής Αλεξόπουλος

Σοφοκλής Αλεξόπουλος


Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Ermis Branded Entertainment & Content

Ο Σοφοκλής Αλεξόπουλος είναι κάτοχος του τίτλου σπουδών International Business από το University of Westminster του Λονδίνου. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του και μια σύντομη εργασιακή πρακτική στο Λονδίνο, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου ξεκίνησε την ενασχόληση του με τη διαφήμιση, ως Account Executive το 1998.

Έχει εργαστεί σε μερικές από τις πιο αναγνωρισμένες διαφημιστικές εταιρίες της Ελλάδας όπως η Adel / Saatchi & Saatchi και η Cream στο κομμάτι της διαχείρισης και του στρατηγικού σχεδιασμού για brands, τόσο πολυεθνικών όσο και ελληνικών εταιριών όπως ABSOLUT, DEWAR'S, OLD HOLBORN, FRIESLAND CAMPINA, VW, AUDI, VOLVO, P&G, VISA, EUROBANK, ΠΛΑΙΣΙΟ, WWF, ΕΟΤ, ΕΜΣΤ κ.α.

Μετά από 20 χρόνια στο χώρο της διαφήμισης και έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία, κατέχει σήμερα τη θέση του Executive Strategic Planning Director στην Tribe, με κύρια ευθύνη του την επικοινωνιακή στρατηγική μαρκών σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών κατηγοριών.

Έχει διατελέσει μέλος κριτικών επιτροπών των βραβείων Ermis Awards, Effie Awards και Euro Effie Awards.

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ