E R M I S A W A R D S
Πάνος Σαμπράκος

Πάνος Σαμπράκος


Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Ermis Digital 

Ο Πάνος Σαμπράκος είναι ο Chief Creative Officer της Ogilvy Greece, και υπεύθυνος για μερικές από τις πιο πολυβραβευμένες ελληνικές διαφημιστικές καμπάνιες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχοντας ξεκινήσει να εργάζεται στην OgilvyOne από το 2005, ο Πάνος επιμελήθηκε μερικές από τις πιο γνωστές καμπάνιες στην Ελλάδα, κερδίζοντας περισσότερα από 15 Grand Ermis, συμβάλλοντας στην καθιέρωση της εταιρίας ως Digital & Direct Agency of the Year για 10 συνεχόμενα χρόνια και οδηγώντας στην κατάκτηση ενός Gold Lion στις Κάννες, 6 συνολικά Cannes Lions, ενός Gold Clio και πολλών ακόμα διακρίσεων στα One Show, LIA και Webby Awards.

Ο Πάνος είναι πρωτοπόρος στον τομέα του Branded Entertainment, και έχει συμμετάσχει στην συγγραφή των σεναρίων κινηματογραφικών ταινιών, online σειρών και τηλεταινιών για λογαριασμό brands, που απέκτησαν διεθνή φήμη και έγιναν ιδιαίτερα αγαπητές από το κοινό.Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ