E R M I S A W A R D S
Μάριος Λινάκης

Μάριος Λινάκης


Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Ermis Digital | Websites, Mobile, Online Ad, Craft & Function

O Μάριος Λινάκης είναι σχεδιαστής με βραβεύσεις σε σημαντικούς θεσμούς design στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Graphic design στο Brighton University και επικοινωνιακό σχέδιο στο Central St. Martin's College of Art & Design, University of the Arts, London. Επί σειρά ετών εργάστηκε σε σημαντικά γραφεία και advertising agencies στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα δίδασκε γραφιστική στον AKTO. Τα τελευταία 15 χρόνια μιλά σε design fora, εργαστήρια και συνέδρια όπως το Design Athens, Digitized, Behance portfolio reviews και Microsoft Devdays.

Έχει διατελέσει μέλος κριτικών επιτροπών των βραβείων Ermis, European design, ΕΒΓΕ και Epica awards. Ο Μάριος είναι συνιδρυτής της Linakis digital, βραβευμένης μεταξύ άλλων με German design, Εuropean design, Red dots, ΕΒΓΕ και Ermis design & digital awards. Η Linakis digital είναι μέλος της ΕΔΕΕ και της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδος. Ο Μάριος έχει αγαπήσει κατά καιρούς διάφορα σπορ, αλλά όχι πια. Τώρα δεν προλαβαίνει.

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ