E R M I S A W A R D S
Μαρία Φωτοπούλου

Μαρία Φωτοπούλου


Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Ermis Media

Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στον Τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία ως μελετήτρια σε προγράμματα του Υπουργείου Οικονομικών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα Οικονομικής Απασχόλησης και Ανάπτυξης.

Στο χώρο των Media βρίσκεται 27 χρόνια τώρα, ξεκινώντας την καριέρα της από την διαφημιστική εταιρεία ΑΔΕΛ / SAATCHI & SAATCHI το 1991. Μετακινήθηκε αργότερα στις εταιρείες Initiative Media (Director), FCB/GNOMI (Media Head) και επανήλθε το 2002 στην Initiative, στην θέση της Αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας. Από το 2016 έως σήμερα, κατέχει την θέση της Γενικής Διεύθυνσης.

Όλα αυτά τα χρόνια, έχει συνεργαστεί με όλο το εύρος των διαφημιζομένων, έχοντας αποκτήσει πλούσια εμπειρία, γνώση αλλά και διακρίσεις στον τομέα της Επικοινωνίας.

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ