E R M I S A W A R D S
Κατερίνα Καραγιάννη

Κατερίνα Καραγιάννη


Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Ermis Digital | Websites, Mobile Applications , Online Ad, Craft & Technological Artistry  

Η Κατερίνα Καραγιάννη είναι Advisor to the Board of Directors της Atcom σε θέματα UX & Strategy. Παράλληλα παρέχει υπηρεσίες UX σαν freelance Consultant μέσα από την K Consulting.

Πριν ξεκινήσει σαν freelancer, η Κατερίνα ίδρυσε και διετέλεσε Director του UXlab, Business Unit της Atcom και κορυφαίου UX Agency, το οποίο έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην εδραίωση του UX στην Ελλάδα. Έχει επίσης εργαστεί ως Head of Digital Strategy στην Atcom, ενώ πριν από αυτό, το 2008, ίδρυσε μαζί με δύο συνεργάτες της την Linkwise, το πρώτο και μεγαλύτερο ελληνικό Affiliate Network. Η ενασχόληση με το digital ξεκίνησε ακόμα νωρίτερα, με την ίδρυση του Days4u, ενός e-shop με δώρα εμπειρίας, το οποίο έτρεξε με επιτυχία για δέκα χρόνια.

Εκτός από UX Consultant, είναι συχνή εισηγήτρια και εκπαιδεύτρια πάνω σε θέματα UX, σε συνέδρια και σεμινάρια. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του GRECA, του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, όπου είχε εκλεγεί στο ρόλο της Γενικής Γραμματέως.

Είναι απόφοιτος Επικοινωνίας & ΜME του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Master Διαφήμισης & Marketing από το Leeds University Business School, από όπου και εκδόθηκε η διπλωματική της εργασία στο Public Relations Review.

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ