E R M I S A W A R D S
Χάρης Παριανός

Χάρης Παριανός


O Χάρης Παριανός «γεννήθηκε» και «μεγάλωσε» στη McCann: μετά τις σπουδές του στο Οικονομικό τμήμα της Νομικής Σχολής Αθηνών, ξεκίνησε τη πορεία του το 1993 στο Account Management της McCann και έχει παραμένει στο δίκτυο της ίδιας εταιρίας μέχρι και σήμερα. 

Το 1996 μετακινήθηκε για 4 χρόνια στη Βουλγαρία, όπου η McCann είχε εξαγοράσει μια τοπική διαφημιστική εταιρία, αναλαμβάνοντας να τους μεταδώσει το know-how της πολυεθνικής. 

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ως Business Unit Director και αργότερα ως Deputy General Manager, χειρίστηκε ένα μεγάλο κομμάτι από το ευρύ πελατολόγιο της McCann (Coca-Cola Hellenic, Nestlé, CPW, General Motors, Microsoft, Johnson & Johnson, Unilever και πολλούς άλλους τοπικούς πελάτες), συνέβαλλε στη σταθερή πορεία της εταιρίας, καθώς και στην διατήρηση της «κουλτούρας» της McCann μέσα από δύσκολες συγκυρίες και πολλαπλές διοικητικές αλλαγές.

Σήμερα είναι C.E.O. του McCann Worldgroup Ελλάδος που εκτός από την McCann Athens, περιλαμβάνει και την Momentum, την MRM//McCann και την Weber Shandwick.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ