E R M I S A W A R D S
Γιώργος Κουβελιώτης

Γιώργος Κουβελιώτης


Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Ermis AD | Καταχωρίσεις, Ραδιοφωνικά Μηνύματα & Υπαίθριες Διαφημίσεις και Ermis Print & Outdoor Craft

Από το 2021 είναι υπεύθυνος για το δημιουργικό τμήμα της Leo Burnett Greece. Έχει εργαστεί ως δημιουργικός διευθυντής σε μερικές από τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες, όπως η Publicis Groupe, η Ogilvy, η Newtons Laboratory και η McCann Worldgroup, ενώ, από το 2016 μέχρι και σήμερα, διδάσκει Integrated Advertising και Creative Concepts στο Miami Ad School Europe. 

Αρκετές από τις δουλειές που έχει συν-δημιουργήσει, έχουν αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε τοπικά και διεθνή φεστιβάλ δημιουργικότητας. Ωστόσο, πάντα ζηλεύει -με την καλή έννοια- τις έξυπνες, ευφάνταστες και εύστοχες ιδέες που θα μπορούσε να είχε σκεφτεί ο ίδιος και η ομάδα του. 

Πιστεύει ότι οι μεγάλες ιδέες ξεπερνάνε το μέσο, αλλά αγαπάει τα ραδιοφωνικά και τις καταχωρίσεις, σχεδόν όσο το βούτυρο και το μέλι.

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ