E R M I S A W A R D S
Γιώργος Καραγιάννης

Γιώργος Καραγιάννης


Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Ermis Branding & Design

Όλα δουλεύουν για το brand, λέει και ξαναλέει ο Γιώργος Καράγιαννης, βραβευμένος designer και πρεσβευτής της δύναμης του branding.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, ο Γιώργος έχει δουλέψει για brand κάθε κλίμακας, από startup έως πολυεθνικές εταιρείες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως Unilever (Pummaro, Scandal, ΕΒΓΑ, Flora), AB Βασιλόπουλος, Δέλτα, Vodafone, Diageo (Smirnoff, Baileys, J&B), Karelias, Κάμπος Χίου, Νίκας, Παγωτά Δωδώνη, Tottis, Pinar και Saudia κ.ά.

Το 2003, μαζί με την Εμμανουέλα Μπιτσαξάκη, ιδρύουν την 2yolk, ένα branding & design agency που ειδικεύεται στη δημιουργία και ανάπτυξη brands και στον σχεδιασμό συσκευασιών. Ως υπεύθυνος δημιουργικού, είδε την 2yolk να εξελίσσεται σε ένα από τα καλύτερα γραφεία στην Ελλάδα και τις δουλειές του να βραβεύονται σε διαγωνισμούς για το design, ελληνικούς και διεθνείς, όπως, Pentawards, Red Dot Awards, German Design Awards, ED Awards, Ermis Αwards, ΕΒΓΕ κ.ά.

Ιδρυτικό μέλος του τομέα branding & design της ΕΔΕΕ, αυτή την περίοδο, διατελεί πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του τομέα, τον οποίο εκπροσωπεί και ως μέλος του ΔΣ της ΕΔΕΕ.

Ο Γιώργος ταξιδεύει συχνά, αναζητώντας φρέσκιες ιδέες και λατρεύει να μαθαίνει καινούρια πράγματα. Συχνά μιλάει για αυτά, ως ομιλητής σε συνέδρια για το design και το branding. Ο Γιώργος είναι επίσης πατέρας δυο αγοριών.

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ