E R M I S A W A R D S
Φραντζέσκα Γαλαύτη

Φραντζέσκα Γαλαύτη


Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Ermis Digital | Web Campaigns, Online Film, Social Media, Διεθνές Concept, Αυτοδιαφήμιση & Integrated Multiplatform Campaign

Η Φραντζέσκα Γαλαύτη αφηγείται, πάνω από 10 χρόνια, ιστορίες για brands. Έχει σπουδάσει Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας και στο Cardiff University.

Είχε την τύχη να εργαστεί σε όλες τις διαφημιστικές εταιρείες που θαύμαζε. H πορεία της ξεκίνησε από τη Leo Burnett, συνέχισε στη Bold Ogilvy, ενώ ωρίμασε δημιουργικά στην OgilvyOne που πέρασε από τις θέσεις Copywriter, Associate Creative Director και Creative Director, εμβαθύνοντας από νωρίς στη φιλοσοφία των interactive μέσων. Το 2016 ανέλαβε το δημιουργικό τμήμα της Admine ως Executive Creative Director.

Έχει δουλέψει επιτυχημένες καμπάνιες για πελάτες όπως η Lacta, η Aegean, η Cosmote, η Honda, η Nουνού, η Παπαστράτος και πολλοί ακόμα και έχει κερδίσει πάνω από 100 βραβεία ERMIS σε διαφορετικές κατηγορίες (Digital, Ad, Direct, Media και Branded Content). Έχει βραβευτεί επίσης με πολύ σημαντικά διεθνή βραβεία όπως Clio Awards, One Show και Cannes Lions.

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ