E R M I S A W A R D S
Έλια Λιατάκη

Έλια Λιατάκη


Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Ermis PR

Η Έλια Λιατάκη είναι Γενική Διευθύντρια της ΙΚΟΝ, της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Επικοινωνίας BBDO. Από τη θέση αυτή εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα τρία μεγαλύτερα δίκτυα δημοσίων σχέσεων του Omnicom Public Relations Group, Fleishman Hillard, Ketchum και Porter Novelli.

Διευθύνει μια ομάδα στελεχών με πολύπλευρη εμπειρία και πάθος για την εταιρική επικοινωνία, η οποία πλαισιώνεται από την ομάδα ειδικών του Ομίλου Επικοινωνίας BBDO σε θέματα δημιουργικού σχεδιασμού, media, digital, social, CRM κ.α. δημιουργώντας προτάσεις που προσφέρουν ολοκληρωμένες, δημιουργικές και αποτελεσματικές λύσεις στους πελάτες τους.

Στην επαγγελματική πορεία της, πάντα από τη θέση του στελέχους πολυεθνικών agencies, έχει συνεργαστεί με πολλές εταιρείες, διεθνείς και ελληνικές, από διαφορετικούς κλάδους της αγοράς, σε ένα μεγάλος εύρος έργων και προγραμμάτων επικοινωνίας από λανσαρίσματα νέων προϊόντων, υπηρεσιών και εταιρικών brands, μέχρι διαχείριση κρίσεων και δράσεων εταιρικής υπευθυνότητας.

Συμμετέχει τακτικά στις δραστηριότητες κλαδικών φορέων του χώρου της επικοινωνίας και είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων.

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ