E R M I S A W A R D S
Δημήτρης Ρούλιας

Δημήτρης Ρούλιας


Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Ermis PR

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο κέντρο της Αθήνας. Πέρασε και τα 12 χρόνια της σχολικής ζωής στο Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε Φυσική στο ίδιο Πανεπιστήμιο και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αστροφυσική. 

Όμως, η Επικοινωνία τον απέσπασε από την Επιστήμη. Μετά από μια σύντομη αλλά διδακτική θητεία στον ειδικό τύπο της Πληροφορικής, ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή το 1993 στην ΙΒΜ Ελλάδος, όπου διετέλεσε Διευθυντής Επικοινωνίας. Το 1999 πέρασε στην «απέναντι όχθη» και συνέχισε ως CEO της  OgilvyInteractive και της OgilvyOne αλλά και ως Αντιπρόεδρος της Communication Effect. 

Από το 2008 είναι Διευθύνων Εταίρος της Out of the Box, έχοντας διαχειριστεί έναν μεγάλο αριθμό projects Δημοσίων Σχέσεων και Ολοκληρωμένης Επικοινωνίας, για ένα πλήθος επιχειρηματικών αλλά και κοινωφελών οργανισμών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Παράλληλα, συμμετέχει στα κοινά του κλάδου, ως Γενικός Γραμματέας της ΕΔΕΕ, την οποία και εκπροσωπεί στην International Communications Consultancy Organization (ICCO). Εκπροσωπεί επίσης στην Ελλάδα το Innovation in Politics Institute, με έδρα τη Βιέννη.

Κατά τα άλλα, έχει πάθος με τον Παναθηναϊκό, αγαπά την Τήνο και δεν έπαψε ποτέ να είναι τακτικός θαμών του «Φίλιον», στη Σκουφά.
 
 

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ