E R M I S A W A R D S
Δημήτρης Μιχόπουλος

Δημήτρης Μιχόπουλος


Έχοντας περάσει από τις πιο υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις ηγέτιδων εταιρειών στον τομέα της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων και του Marketing στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Δημήτρης Μιχόπουλος είναι ένα έμπειρο στέλεχος με μακρόχρονη και διακεκριμένη επαγγελματική πορεία.

Από το 2012 και έως τις αρχές του 2014 εργάστηκε ως Σύμβουλος Διοίκησης στον ΟΠΑΠ, συντονίζοντας το Marketing και την Εταιρική Επικοινωνία του ομίλου, ενώ για τα εννέα προηγούμενα χρόνια κατείχε τη θέση του Corporate Affairs Director στη Vodafone.

Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε στη Unilever όπου και παρέμεινε για πέντε συναπτά έτη, διευρύνοντας τον πολυδιάστατο ρόλο του. Παράλληλα, διατέλεσε Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing στην Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων. Υπήρξε καθηγητής στο Αμερικάνικο Κολέγιο της Ελλάδος (The American College of Greece – Deree College) σε θέματα Management, καθώς και στην Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων, εκπαιδεύοντας στελέχη που επιζητούν να μάθουν τις διεθνώς πετυχημένες πρακτικές του Μanagement.

Διαθέτει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Master στο Quality Management και έχει προσκληθεί ως διακεκριμένος ομιλητής σε διεθνή συνέδρια και forums. Επιπροσθέτως είναι αξιολογητής στον κορυφαίο θεσμό διεθνών βραβείων Δημοσίων Σχέσεων SABRE.

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ