E R M I S A W A R D S
Αγάθη Πλώτα

Αγάθη Πλώτα


H Αγάθη ξεκίνησε το πρώτο γραφείο της Tribal Worldwide στην ευρύτερη περιοχή τον Απρίλιο 2007 και έκτοτε διευθύνει την ομάδα της Αθήνας και συμμετέχει στην ανάπτυξη του brand σε νέες αγορές, μέσω της DDB SEE.

Πριν από το 2007, η Αγάθη ήταν Managing Director της Rapp Athens.

Σπούδασε Νομικά στο ΕΚΠΑ και φοίτησε στο General Management Program στο CEDEP | INSEAD (Cycle 53). Εργάστηκε σε μεγάλους εκδοτικούς οργανισμούς και στη δημόσια τηλεόραση κι όλα αυτά πριν ανακαλύψει τον γοητευτικό κόσμο της στοχευμένης και μετρούμενης επικοινωνίας μέσα από αποτελεσματικά direct και digital κανάλια (ενισχυμένα από ισχυρά customer insights και data και κυρίως εξαιρετικές ιδέες).

Θεωρεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση της καριέρας της, την ευκαιρία να συνεργαστεί με οργανισμούς που αλλάζουν προς το καλύτερο την καθημερινότητα όλων και την τύχη να μαθαίνει καινούργια πράματα από εμπνευσμένους και ταλαντούχους ανθρώπους.

Η Αγάθη υπήρξε πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Effie Hellas το 2008, μέλος Διοικουσών Επιτροπών της ΕΔΕΕ (2000- 04) και από τον Σεπτέμβριο του 2009 μέλος του συμβουλίου της ΕΔΕΕ για το ψηφιακό marketing. Είναι μέλος των πρωτοβάθμιων επιτροπών του ΣΕΕ.

https://gr.linkedin.com/in/agathiplota

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ