E R M I S A W A R D S
YOUNG CREATIVES

YOUNG CREATIVES


Με αφορμή τη μη διεξαγωγή, για το 2021, των Young Lions Competitions Greece, τα Ermis Awards έδωσαν την ευκαιρία στους νέους επαγγελματίες της Διαφήμισης να δείξουν το ταλέντο και την αξία τους, μέσα από το διαγωνισμό Ermis Young Creatives. 
 
Ο διαγωνισμός Υοung Creatives είχε 3 κατηγορίες (Print, Digital & Film)  και οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να δημιουργήσουν, μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα (24 ώρες για τις κατηγορίες Print, Digital & 48 ώρες για την κατηγορία Film), μια διαφήμιση κοινωνικού περιεχομένου.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή 40 ομάδων . Το brief δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Δημοσιογραφικό Οργανισμό iMEdD (incubator for media education and development), με θέμα τον ρόλο της Δημοσιογραφίας στη διασφάλιση της Δημοκρατίας.
Δικαίωμα συμμετοχής είχαν ομάδες (με δύο μέλη), ενώ οι συμμετέχοντες έπρεπε να είναι μέχρι 30 ετών. 
 
Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής ήταν ο Μάρκος ΆρηςCo-Founder / Strategic Planning Director στη 4 Wise Monkeys και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ermis Awards.

Νικητές 

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:

Κατηγορία Print

Gold
Διονυσία Λαμπαδαρίου, Junior Copywriter και Ρίττα Παππά, Junior Art Director στη McCann Athens

Silver 
Λήδα Αλεξανδρή, Art Director και Σωτήρης Μπουντούρης, Copywriter στη DDB Athens

Bronze 
Παναγιώτης Νουβέλογλου, Art Director και Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης, Copywriter στη The Newtons Laboratory

Κατηγορία Film

Gold 
Δήμητρα Μπολούτσου, Senior Copywriter, Soho Square Athens και Αλέξανδρος Χρυσοβαλάντης Πυρένης, Freelancer

Silver 
Ηλίας Τουφεξίδης, Junior Copywriter και Μιχάλης Σηφάκης, Senior Art Director στη 4 Wise Monkeys 

Κατηγορία Digital

Bronze 
Ελένη Καραβέλατζη, Αccount Manager και Ιωάννα Τερεκίδου, Junior Art Director στην Admine

Μπορείτε να δείτε τα έργα των νικητών στο FB Page των Ermis Awards. 

Πνευματικά Δικαιώματα των Συμμετοχών

Η φύλαξη των έργων που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, σε καμία περίπτωση δεν συνιστά υποχρέωση της ΕΔΕΕ, αλλά δικαίωμα αυτής. Όσον αφορά στα έργα που εγκύρως υποβάλλονται και συμμετέχουν στα Young Lions, επιτρέπεται στην ΕΔΕΕ ή σε οποιονδήποτε άλλον φορέα τον οποίο θα εξουσιοδοτήσει η ΕΔΕΕ και στα πλαίσια της προώθησης των στόχων της διοργάνωσης, η άνευ ανταλλάγματος προς τους συμμετέχοντες φύλαξη των έργων καθώς και η προβολή τους με οποιοδήποτε μέσο, ακόμη και έναντι ανταλλάγματος για την ΕΔΕΕ από τους τρίτους που θα την αναλάβουν ή το κοινό, ιδίως δε η μετάδοση ή αναμετάδοσή τους στο κοινό με οποιοδήποτε μέσο, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η δημοσίευσή τους στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο, η προβολή τους στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, η πραγματοποίηση εκδόσεων, συλλογών και η διάθεσή αυτών στο κοινό, κ.λπ. 

Το ως άνω δικαίωμα προβολής της ΕΔΕΕ είναι απεριόριστης χρονικής διάρκειας. 

Κάθε συμμετέχων δηλώνει ότι θα συνδράμει την ΕΔΕΕ σε ενδεχόμενη δικαστική διένεξη και αναλαμβάνει να καλύψει πλήρως την ΕΔΕΕ για αποζημιώσεις ή πρόστιμα τα οποία θα υποχρεωθεί τυχόν να καταβάλλει σε τρίτους, ιδίως λόγω παράβασης των όρων του παρόντος Κανονισμού, προσβολής πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων τρίτων επί των έργων αυτών, παραβάσεων της νομοθεσίας για αθέμιτη και παραπλανητική διαφήμιση κ.λπ.

Οι συμμετέχοντες των οποίων τα έργα βραβεύονται, έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τα βραβεία που τους απονέμονται για την προώθηση των έργων τους, εφόσον αυτό δεν γίνεται κατά τρόπο που να θίγει το κύρος και την φήμη του διαγωνισμού.

Πνευματικά Δικαιώματα οπτικοακουστικού υλικού της Getty Images

Η Ideal Image ως αντιπρόσωπος της Getty Images στην Ελλάδα εκχωρεί το δικαίωμα στους συμμετέχοντες να κατεβάσουν εικόνες από το www.gettyimages.com για να τις χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά και μόνο για το διαγωνισμό Young Creatives. Για οποιαδήποτε άλλη χρήση είναι απαραίτητη η γραπτή έγκριση της Ideal Image.  

Αποδοχή των όρων του διαγωνισμού 

Οι συμμετέχοντες δηλώνουν ότι τα έργα που έχουν καταθέσει στο διαγωνισμό υποβάλλονται νομίμως και σύμφωνα με τους όρους του Κανονισμού. Κάθε συμμετέχων φέρει την αποκλειστική και πλήρη ευθύνη έναντι παντός τρίτου για τις συμμετοχές που υποβάλλει και για την ακρίβεια των στοιχείων που δηλώνει.
 

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ