E R M I S A W A R D S
ΝΕΑ

Ο Θανάσης Παπαθανασίου Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ermis Awards

ΝΕΑ   31/05/2017

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ermis Awards 2017, θα είναι ο Θανάσης Παπαθανασίου, Πρόεδρος & Executive Creative Director της Frank & Fame. 

Με αφορμή το ρόλο του στα Ermis Awards , ο Θανάσης Παπαθανασίου δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΔΕΕ για την πολύ τιμητική πρόταση να αναλάβω την προεδρία των επόμενων Ermis Awards. Παρακολουθώ φανατικά τον θεσμό από την πρώτη του κιόλας χρονιά, το μακρινό 1989. Tα Ermis είναι μια γιορτή των ιδεών και της δημιουργικότητας για όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται επαγγελματικά με την εμπορική επικοινωνία. Στόχος μου είναι να ανοίξω τον θεσμό πέρα από τα στενά πλαίσια του χώρου μας προσπερνώντας την εσωστρέφεια των τελευταίων χρόνων ώστε να γίνει ξανά το επάγγελμά μας πόλος έλξης για τους ταλαντούχους ανθρώπους αυτής της χώρας.»

Ποιος είναι ο Θανάσης Παπαθανασίου. 
Ο Θανάσης Παπαθανασίου συμπληρώνει το 2018, 30 χρόνια στην πρώτη γραμμή της διαφήμισης. Μέσα σε αυτή τη διαδρομή, δημιούργησε μερικές από τις πιο ιστορικές και πολυβραβευμένες καμπάνιες και συνεργάστηκε με πλήθος διαφημιζομένων σε όλες τις κατηγορίες.
Παράλληλα δημιούργησε την Cream το 2000 και την Frank το 2007, εταιρίες που αναπτύχθηκαν χάρη στη δημιουργικότητά τους και έδωσαν ξεχωριστό στίγμα στην αγορά. Το 2015, η Frank συγχωνεύτηκε με τη Fame δημιουργώντας τη Frank and Fame της οποίας είναι σήμερα Πρόεδρος και Executive Creative Director.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα μέλη της Οργανωτικής επιτροπής. 


 

BACK TO LIST

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ