E R M I S A W A R D S
ΝΕΑ

O Paul Holmes ανοίγει το εορταστικό διήμερο στα Ermis Awards 2016

ΝΕΑ   09/02/2017

Μία από τις κορυφαίες μορφές της παγκόσμιας επικοινωνίας θα τιμήσει με την παρουσία του τα φετινά Ermis Awards. Μαζί του, πλήθος σπουδαίων ομιλητών θα πλαισιώσει, στις 13 Μαρτίου, τα Ermis Seminars.

Ο Paul Holmes, είναι εκδότης και Διευθύνων Σύμβουλος  του The Holmes Group, που ίσως αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στο χώρο της επικοινωνίας. Για δεκαετίες συνεισφέρει σημαντικά με πρωτογενές ερευνητικό υλικό στο χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων μέσω του Holmes Report. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει ιδρύσει και τον θεσμό των SABRE Awards, έναν παγκόσμιο βραβείο υψηλού κύρους που δίνεται σε τέσσερεις γεωγραφικές περιφέρειες ανάμεσα τους και αυτή της ΕΜΕΑ.

To θέμα της παρουσίασης του είναι επίκαιρο όσο ποτέ: Public Relations in the Post-Truth World.
 
Με τον μισό πληθυσμό να μην πιστεύει στις ειδήσεις, και το υπόλοιπο μισό να πείθεται από τον χείμαρρο των ψευδών ειδήσεων, ο  Paul Holmes αναλύει την παρούσα κατάσταση και επιχειρηματολογεί ότι  η επικοινωνία δεν χρειάζεται εναλλακτικά δεδομένα αλλά να είναι ειλικρινής, με αρχές ώστε να μπορεί να πείθει και να ξεπεράσει τον «σκόπελο» των κατασκευασμένων πληροφοριών. Θα υποστηρίξει ότι, αν και είναι δυσκολότερο και πιο χρονοβόρο, η αξιοπιστία μπορεί να κατακτηθεί  για να αποτελέσει την σημαντικότερη προστιθέμενη αξία στο χώρο της επικοινωνίας.  

Τα Ermis Awards, ο μοναδικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα,  που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας, θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Μαρτίου 2017 στο  "ΘΕΑΤΡΟΝ" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος". 

Αγοράστε τα εισιτήρια σας εδώ.

BACK TO LIST

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ