E R M I S A W A R D S
ΝΕΑ

Στις 13 και 14 Μαρτίου η απονομή των βραβείων Ermis Awards 2016

ΝΕΑ   07/02/2017

Τα Ermis Awards, ο μοναδικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα,  που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας, θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Μαρτίου 2017 στο "ΘΕΑΤΡΟΝ" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

Στη φετινή διοργάνωση υποβλήθηκαν 2082 έργα -αύξηση 10% σε σχέση με το 2015- κάτι που επιβεβαιώνει την δυναμική του θεσμού. Το φεστιβάλ των Ermis Awards θα διαρκέσει δύο ημέρες (13 και 14 Μαρτίου), κατά τις οποίες θα φιλοξενήσει ομιλίες σημαντικών προσωπικοτήτων από το χώρο της επικοινωνίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, διαγωνισμό για φοιτητές και νέα ταλέντα, έκθεση με τα shortlisted έργα και θα κορυφωθεί με την τελετή απονομής βραβείων των έργων που ξεχώρισαν στις 9 ενότητες της διοργάνωσης (Ad, Production PR, Direct, Digital, Media, Design, Integrated Campaign και Branded Entertainment & Content).  

Η προπώληση εισητηρίων θα ξεκινήσει σύντομα.

BACK TO LIST

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία σας & να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα εδώ